16 квітня на сцені ЦКМ КПІ відбувся конкурс «Королева КПІ». Як і завжди, він подарував глядачам незліченну кількість позитивних емоцій та радісний настрій, а ось учасниці були сповнені хвилювання за свій виступ та сподівань на майбутню перемогу.

Чарівне свято краси розпочалося з міні-параду дівчаток-барабанщиць, за яким слідувало «цукрове дефіле», під час якого учасниці вийшли на сцену у стилі яскравих кольорових солодощів. А потім почалося знайомство з конкурсантками в уже звичному для таких конкурсів форматі відеоролика. Темою для короткометражок став девіз «Я – кінозірка», що спонукав дівчат звертатись за ідеями до кінообразів.

Стати сором’язливим і кумедним Чарлі Чапліним вдалося Яні Хащевацькій (ФЕЛ), модницею-економістом уявила себе Тетяна Сахно (ФМФ), чарівною танцівницею з індійського фільму, яка упізнала свого брата у вимогливому викладачі, стала Наталія Гавалешко (ІФФ), містичною таємницею була оповита Анастасія Трофімчук (ФСП), у ролі Рокі Бальбоа спробувала себе Катерина Жукова (ФЕА), жартівливу історію у короткометражці «Непередбачувані» розповіла Світлана Мазур (РТФ), інопланетною гостею з планети Пандора постала Ксенія Сорока (ММІФ), ліричну героїню зіграла Анастасія Рубцова (ФММ). «Шукайте жінку» – без цього образу не може обійтися жоден конкурс краси, його використала, щоб представити себе глядачам, Людмила Афанасьєва (ТЕФ), палкою автомобілісткою показала себе Анастасія Заруцька (ІТС), таємничою і гнучкою жінкою-кішкою стала Майя Натіна (ХТФ), Королева КПІ - конкурс купальниківпро здобуття «Оскару» мріялося Анастасії Пивовар (ВПІ), королевою рок-н-ролу відчула себе Ірина Науменко (ФБТ), гострі леза у своїй візитівці використала Надія Батрак (ІЕЕ), суперблондинкою стала Дар’я Дарма (ІПСА), а героїчно рятувати корону спробувала Наталія Робота (ФЛ). Драматичну історію актриси розповіла Ірина Луценко (ІХФ), сторінки старого кіно перед глядачами перегорнула Інна Булік (ПБФ), на фоні великогабаритних верстатів-трансформерів відтанцювала Аліна Шандура (ММІ), звичайний день дівчини-програміста відтворила Інна Лазарева (ФІОТ), а дівчиною з «5 елементу» спробувала стати Анна Герик (ФТІ).

Королева КПІ - дефілеСюрпризом для дівчат-учасниць виявився інтелектуальний конкурс, хоча був він швидше розважально-ігровий, аніж інтелектуальний – конкурсантки відповідали на жартівливі питання і вгадували пісні за мелодіями. Ну і як же без конкурсу купальників! Цьогоріч вони були в’язані, і робили дівочі фігурки незрівнянно гарними. Безперечно, що не обійшлося і без танцювального конкурсу, в якому конкурсантки під час танцю розгорнули ніжно-рожеві крильця і немов злетіли чарівними метеликами. Завершувало конкурсну програму дефіле у вечірніх сукнях.

Компетентне журі у складі минулорічного Містера КПІ Олександра Дубовика та Королеви КПІ Марії Стьопіної, Містера Варшавської політехніки Акселя Деплевського та Міс Варшавської політехніки Моніки Плоховської, організаторів та спонсорів конкурсу на чолі з проректором з навчально-виховної роботи Г.Б.Варламовим визначило переможців.

Королева КПІ - цукрове дефілеНими стали: Міс Елегантність – Дар’я Дарма (ІПСА), Міс Шарм – Яна Хащевацька (ФЕЛ), Міс Стиль – Наталія Робота (ФЛ), Міс Грація – Анастасія Заруцька (ІТС), Міс Кмітливість – Анна Герик (ФТІ), Міс Артистичність – Анастасія Рубцова (ФММ), Міс Кінозірка – Ксенія Сорока (ММІФ), Міс Інтернет – Інна Булік (ПБФ), Міс Глядацьких симпатій – Надія Батрак (ІЕЕ), а Королевою КПІ–2010 стала Ірина Науменко (ФБТ).

Щороку «Королева КПІ» готує для своїх глядачів щось нове, нестандартне, вражаючи студентство сценарними та режисерськими вигадками. З нетерпінням чекатимемо наступного конкурсу, щоб повболівати за своїх учасниць та отримати весняний заряд позитиву.

Валерія Добривечір

Дата події