Святкуй, читач, студентки політехніки знову здобули яскраві перемоги на волейбольних майданчиках. Мова йде про виступ збірної команди в першості студентської ліги України.

З 1 грудня 2009 року по 18 березня 2010 року було зіграно три тури першості. У змаганнях брали участь команди НТУУ «КПІ» (Київ), НУХТ (Київ), НУБІП (Київ), МДУ (Миколаїв), коледж НУТД (Київ), ДТУ (Кривий Ріг), ЛДУФК (Львів), ВДПУ (Вінниця), ЧТЕУ (Чернівці). Наші студенти в дев’яти зустрічах здобули вісім перемог і лише одну програли. Шлях у фінал відкритий.

Дуже важкий та драматичний виявився попередній етап змагань. Нашу команду переслідували хвороби та травми. У першому та другому турах політехніки не змогли виступити в оптимальному складі, і лише в третьому турі ми змогли виступити основним складом. Але ці обставини дали можливість розкритись молодим та запасним гравцям, які гідно виступили й у важкій боротьбі перемогли суперників. Хотілося б відзначити провідних гравців: Дарину Лютікову –  капітана команди (ФММ); Ганну Білой (ВПІ) та Тетяну Грімуд (ММІ) – основних блокуючих; Аліну Мінту (ВПІ), Мар’яну Коношевську та Анастасію Кострубіцьку (ММІФ) – головних бомбардирів; Сашу Ремнякову (ФІОТ), Наташу Син (ІТС) – запасних, що виступили блискуче, Олену Лейченко і Ксенію Андрощук (ХТФ) – талановиту молодь.

Будемо сподіватися на перемоги у фіналі!

Д.В.Томашевський, тренер жіночої збірної команди НТУУ «КПІ» з волейболу, ст. викладач каф. спортивного вдосконалення

Дата події