Саме такі неземні враження залишив по собі конкурс «Нумо, дівчата!», що пройшов 5 березня у студмістечку. Це був не стандартний конкурс краси, до якого ми звикли на прикладах факультетських «місок», а справжнє театральне дійство, створене завдяки талантам дівочих команд від гуртожитків і вмілій організаторській роботі соціального працівника і організатора багатьох заходів у КПІ Олени Строменко.

На сцену «Клубу 13» вийшло шість чарівних команд – «Pretty Women» (гурт. №14), «Відьмочки» (гурт. №13), «Дамочки» (гурт. №15), «Чорна блискавка» (гурт. №1), «Не подарунок» (гурт. №20), «З Парижа – з любов’ю» (гурт. №19). Кожна команда відповідала своїй назві від першого конкурсу до останнього: «Приборкувачкою мікрофона» (вокальний конкурс) стала чарівна дівчина Катерина Слободянюк (команда «Pretty Women»), «Олімпійською надією» (конкурс на спритність) визнано відьмочку Марину Синельник (команда «Відьмочки»), «Зіркою танцю» стала француженка Каріна Єрмоліна (команда «З Парижа – з любов’ю»), звання «Світлий розум» в інтелектуальному конкурсі отримала енергійна Яна Трохименко (команда«Чорна блискавка»).

А ось із командою-переможницею судді визначалися довго, усі до одного говорили, як важко вибрати найкращих із кращих, підкидали монетку, але і монетка зависла у повітрі, покладаючи тягар вибору на суддів. Врешті-решт диплом віддали двом командам – «З Парижа – з любов’ю» (гурт. №19) та «Не подарунок» (гурт. №20).

В один день із конкурсом «Нумо, дівчата!» проводились також дві Міс факультетів, але в залі «Клубу 13» свято видалося найчарівнішим, найвеселішим і найтеплішим.

Валерія Добривечір

Дата події