18-20 лютого на базі кафедри промислового маркетингу ФММ за підтримки НТСА НТУУ “КПІ” пройшла IV Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених “В2В-маркетинг”.

Після  урочистого відкриття конференції робота проходила в секціях: “Актуальні проблеми промислового маркетингу в сучасних умовах”, “Інноваційний маркетинг в сучасному науково-технічному середовищі”, “Стратегічний маркетинг та маркетинговий менеджмент”, “Маркетингові дослідження”. Найкращі доповіді були відмічені дипломами та подарунками від медіа-партнерів конференції – журналів “Статус”, “Експерт” та ін. Були відзначені такі студенти та аспіранти: С.Бех, Ю.Білогай, Н.Вітковська, Ю.Губар, С.Дорогань, С.Кирик, М.Кулікова, М.Макаренко, М.Отрода, А.Цибулько, А.Шепеленко, а також гості з Дніпропетровська – А.Дем’яненко та Ю.Івденко.

Другий день розпочався трьома майстер-класами, які провели А.Галич (генеральний директор “Національного агентства Інтернет-реклами”), Ю.Щирін (президент та засновник компанії “Agency of Industrial Marketing”) та О.Сторожук (засновник  платформи з промислового маркетингу “B2Blogger”).

Потім відбулося кейс-змагання, що полягало у вирішенні представленого ТМ “Burn” ситуаційного завдання під назвою “Це вогонь у твоїй крові. Це Burn”. З-поміж 20 команд було відібрано сім кращих, які й презентували свої варіанти вирішення у Великій фізичній аудиторії журі на чолі з завідувачем кафедри промислового маркетингу професором С.О.Солнцевим. Перше місце посіла команда Piople (студенти 3-го курсу А.Будаєв, П.Дьяченко, О.Підмогильна, О.Черних),  друге – команда 4-го курсу “Візьміть нас у магістратуру” (О.Волянская, О.Синишина, О.Хорт), а третє поділили дві команди: команда гостей із КНЕУ під назвою “5 копійок” (С.Вакалюк, О.Глодік, О.Гутик, О.Іванов, К.Клюзко) та “Синергія” (студенти 3-го курсу М.Бойченко, К.Максименко, Б.Муха, Д.Попов).

На завершення роботи всіх бажаючих запросили на екскурсію Києвом. Було цікаво. Навіть знавці міста відкривали для себе щось нове.

Викладацький склад та студенти були задоволені рівнем організації та проведення конференції, а також справедливим умотивованим суддівством. Без сумніву, на подяку заслуговує вся дружна команда організаційного комітету, а саме: керівник проекту Ірина Сахно, І.Бабенко, М.Бойченко, А.Бусень, Ю.Губар, І.Гузій, С.Дорогань, І.Івонінський, Л.Кривко, В.Кривов’яз, М.Кулікова, Т.Лазоренко, К.Мурга, А.Павловський, Я.Приступа, К.Скороход. До нових зустрічей!

Яна Приступа, член НТСА

Дата події